Nieuw instagram-account!

Lieve allemaal, mijn Instagram-account is gehackt. Er wilde iemand geld voor mijn account. Ik hoop dat hij vannacht lekker slaapt.

Ik lig er in ieder geval niet wakker van. Mijn account redden lukte niet meer, dus ik heb een nieuw account aangemaakt. Voor wie me via Instagram wil volgen ->

https://www.instagram.com/dieuwke_moedersminimalisme/

Alvast bedankt!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

2 gedachten over “Nieuw instagram-account!”

  1. Hallo Dieuwke, als ik jouw was, zal ik nog steeds contact met IG opnemen, vaak kunnen we nog helpen om je accounts wachtwoord te op nieuw in te stellen etc. Het is ook in zijn belang om niet gehackt te zijn. Succes!

Laat hier je reactie achter!