Contact

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met me op via:

E-mail: dieuwke@moedersminimalisme.nl
Facebook
Instagram

Foto: Thomas Vaer Fotografie

Wist je dat ik naast deze website ook nog twee Facebookpagina’s (naast die van MoedersMinimalisme) de lucht in houd? Lees deze blog maar eens!

Wil je graag tips over minimaliseren en/of het MM-huishoudsysteem in je mailbox van me ontvangen? Vul het formulier in, hier rechts op de pagina.

Wil je me iets per post toesturen? Stuur me een berichtje om mijn adres te vragen.

Vriendelijke groeten,

Dieuwke van der Meer

Van der Meer Media
Kvknr: 63973340

14 gedachten over “Contact”

 1. Hoi, je hebt vast wel van wasnoten gehoord? Daar kun je ook heel veel mee en het is de moeite waard om dat te stimuleren, denk ik. Vooral voor de ‘bonte’ was, de donkere en gekleurde was. Wordt lekker zacht.
  Maar je kunt er ook allesreiniger van maken. zie: http://www.wasnoot.nl/homepage.html

  En nog een wasmiddel: zelf maken van marseille- of sunlightzeep… doe ik al een paar jaar, bere-goedkoop en wast prima. Maar misschien hoort dit niet bij ‘schoonmaakmiddelen’.

  Jouw tips zijn goed, die gebruik ik al een paar jaar, ik heb toen alles omgegooid: ‘back to the basic’ en zo natuurlijk mogelijk, hoewel ik niet doorsla, wat ik handig en goed vind en betaalbaar is, dat zoek ik. Ik vind het nog steeds heel goed!!! Leuk om te lezen, er zitten toch nog wat nieuwe dingen bij! 🙂

 2. Hee dieuwke ik mis de minimalistische moeder van de maand rubriek? Jammer deze vond ik juist altijd zo leuk om te lezen. Groetjes Monique.

  1. Ja klopt, heb altijd veel moeite om vrijwilligers te vinden. En als ik ze dan vind, laten ze vervolgens niets meer horen. Beetje frustrerend. Ik vond het zelf ook altijd een leuke rubriek, dus ik ga nog eens een poging wagen! Fijn dat er tenminste iemand de rubriek mist. 😉

 3. Ik zou het heel leuk vinden om tot minimalistische moeder van de maand te worden gekroond, haha. Terwijl ik dit zeg kijk ik rond in mijn rommelige woonkamer (wasrek middenin de woonkamer, poppenhuis, 10 paar schoenen op een willekeurige plek op de grond), en klink ik meteen erg ongeloofwaardig. Maar mijn Stichting MommaLuv draagt wellicht wel bij aan het minimalisme bij jonge ouders? Ik heb net bij een artikel ook een reactie geplaatst , daar staat meer over MommaLuv. Zo en nu even opruimen en dan naar bed. Groetjes Mandy

 4. Hoi Dieuwke,
  Ik probeer je al enkele dagen een mail te sturen (met de interviewvragen) maar het lijkt of ik hem elke keer terugkrijg met de melding ‘mailbox is full’. Kun jij dit even bekijken? Als ik het naar een ander emailadres moet sturen, dan hoor ik het graag.
  Groetjes Mandy – Stichting MommaLuv

 5. Hallo,

  Ik vind dit een erg leuk blog, maar mij viel op dat er erg veel over etherische oliën naar voren kwam. Zelf heb ik recentelijke research gedaan, en ben ik er achter gekomen dat het niet slecht is, maar ook niet heel minimalistisch. Er zijn namelijk erg veel grondstoffen voor nodig om het te maken, en veel mensen die natuurlijker willen leven grijpen er heel snel naar. Graag zou ik hier iets over willen zien, omdat ik denk dat het goed is dat hier wat aandacht aan besteed wordt.

  Groetjes,
  Eline

 6. Hallo Dieuwke,

  Op 12 november jl. heb ik het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’ besteld en betaald maar daarna heb ik niets meer gezien … kun je me hiermee verder helpen?

  Met vriendelijke groet,

  Gerda Möhlmann

 7. Hi Dieuwke, ik zit net volkomen gefascineerd je blog te bekijken. Zulke heldere en praktische inzichten, ik word er meteen helemaal blij van, heerlijk! Ik kwam op de pagina waar je het huishoudsysteem uitlegt een taalfoutje tegen: “Een boek *DIE* (moet *dat* zijn) je helpt je leven een stuk simpeler te maken.” Haha, rommel in huis valt me niet op, maar zoiets zie ik dan weer wel gelijk… Veel succes met je initiatief!

Laat hier je reactie achter!