cover ebook slaapkamergeluk

E-book Slaapkamergeluk

cover ebook slaapkamergeluk

“Je wilt niet weten hoe onze slaapkamer eruit zag. Nu is onze slaapkamer een bron van rust en eenvoud. Dit boek heeft me echt geïnspireerd. Ik slaap veel ook veel beter. Heerlijk!”

Het e-book dat je leert waarom je slaapkamer nu nog niet op orde is en hoe je dat wel krijgt én behoudt.

Veel mensen hebben moeite met het orde scheppen in de chaos. Het is al moeilijk genoeg om de kinderen (of jezelf) gekleed en gevoed en al op tijd de deur uit te krijgen, hoezo zouden we dan ook nog de slaapkamer in rust moeten achterlaten? Mijn ervaring is dat wie wil beginnen met minimaliseren, moet beginnen met de slaapkamer. Wanneer je dat onder controle hebt zal je zien dat de rest vanzelf volgt.

Maar waarom de slaapkamer? Omdat dat de plek is waar je dag begint en je dag eindigt. De plek waar je hoort te rusten. Maar hoe kan je écht rusten als er allemaal onrust om je heen is?

Hoe zou jij je voelen wanneer je mag slapen in een slaapkamer dat rust uitstraalt?

Wil jij weer graag lekker slapen?

Wil je leren hoe je spullen los kunt laten?

Wil je meer rust en ruimte in je slaapkamer?

Wil je weten hoe jij gemakkelijk je slaapkamer schoon kunt houden?

Wil je meer rust, vrijheid en balans in je leven?

Dan is dit e-book iets voor jou!

Dianne: “Het e-book slaapkamergeluk vind ik een ontzettend fijn en leerzaam boek, of eigenlijk werkboek. Het staat vol met adviezen en (concrete) tips hoe je de slaapkamer van je dromen kunt creëren. Vooraf leek het mij vrij onhaalbaar, maar als je aan het boek begint en een voor een de stappen doorwerkt, dan zie je het stapje voor stapje beter worden en meer een droomslaapkamer in plaats van een rommelhok (in mijn geval dan).

Daarnaast vind ik het een heel groot voordeel dat het niet alleen over minimaliseren en opruimen gaat, maar dat je jezelf ook stap voor stap nieuwe gewoontes aanleert om het zo te houden, er komt een stuk over schoonmaken langs en hoe je je kamer optimaal in balans kunt brengen.

Ik vind het een heel waardevol boek.”

Over het e-book ‘Slaapkamergeluk’

Ik schrijf al jaren over spullen en minimaliseren. En geregeld kom ik mensen tegen die geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Hun huizen én hoofden zijn veel te vol. De slaapkamer is de perfecte plek om te beginnen. Het is ook een fijne plek om rust te creëren. Je hebt daar immers niet veel spullen nodig. Maar hoe doe je dat? In het e-book ‘Slaapkamergeluk’ neem ik je stap voor stap mee naar jouw ideale slaapkamer. Of deze nu bomvol met spullen ligt óf je gewoon toe bent om je slaapkamer eens fijn aan te pakken.

Het e-book ‘Slaapkamergeluk’ bevat…

… 46 pagina’s

… 14 hoofdstukken

… minimaliseer-opdrachten

En het mooie is, dit e-book neemt géén extra ruimte in, in je boekenkast. 

-> Lees op deze pagina meer recensies over het e-book met bijhorende voor- en nafoto’s van slaapkamers!

Nadia: “Ik heb nooit echt geleerd hoe je moet huishouden, laat staan hoe je een slaapkamer netjes kunt houden. Dit e-book kwam als geroepen want het liep hier in huis een beetje uit de hand. Alle troep verschoof ik naar de slaapkamer omdat daar bijna niemand komt. Maar het werd zo vol, dat ik niet meer wist waar ik moest beginnen. Dit e-book heeft me bij de hand genomen en stap voor stap is het me gelukt om alles weer netjes te krijgen. Dieuwke, ik ben je zó dankbaar. Echt. Ik heb weer overzicht en de moed om de rest van het huis ook aan te pakken.”

cover ebook slaapkamergeluk

Verlang jij ook naar een mooie, nette, schone en frisse slaapkamer met weinig spullen? Het e-book ‘Slaapkamergeluk’ is hieronder voor slechts € 7,95 te bestellen!
Vind je € 7,95 te duur? Door te minimaliseren verdien je het bedrag in no time terug! Begin alvast door iets te verkopen op marktplaats en koop voor dat geld dit e-book!
Van dit e-book zal je je hele leven profijt hebben.
Direct na je betaling ontvang je een mail met het e-book als pdf in je mailbox. Heel veel leesplezier toegewenst!

NB: Het e-book is een pdf en dus niet op alle e-readers even goed te lezen. Je kunt het e-book uiteraard wel op je computer of op tablet lezen.

Lukt de betaling niet? Stuur me dan een berichtje. Ik wens je veel lees en minimaliseerplezier!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees