Sint Maarten printable-pakket

Verzamel mooie momenten! Maak ook van het Sint Maarten-lopen een geweldig kinderfeest. Vink de to do’s op de Sint Maarten checklijst en print de leuke Sint Maarten posters uit. Leuk voor in de klas, bij je thuis of op het raam!

Wil je zorgen dat je op tijd klaar bent voor Sint Maarten? Lees dan deze blog en download de checklijst!

Ciska: “Door de waan van de dag ben ik altijd te laat met zulke organisatorische dingen. De lampion moet op het laatste moment worden gezocht of gekocht en snoep heb ik ook nooit op tijd in huis. Maar met de printables uit mijn MM-huishoudmap ben ik eindelijk zo’n moeder die voorbereid is, Heerlijk!”

Het MM-huishoudsysteem werkt met een huishoudboek of een huishoudmap. Je kunt alle printables op deze pagina vinden. Op deze manier is planning een makkie!

“Mieke: Ik ben erg blij met de sint maarten printables. Ik heb ééntje in een lijstje gedaan en de andere ga ik met Sint Maarten bij de voordeur ophangen.”

Maaike: Ik heb een bak met alles voor Sint Maarten en Sinterklaas. Ik heb de posters gelamineerd, zodat ik ze ieder jaar weer kan gebruiken. Erg leuk!

Wil je de printables kopen? Klik op de knop hieronder.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.167 andere abonnees