Update capsule garderobe winter 2021/2022

Nu we al weer over de helft van de winter zijn, is het weer tijd voor een update van mijn wintergarderobe. Heb ik nog steeds dezelfde 10 items als toen de winter begon? Hoe bevallen ze? Hebben ze vlekken, gaten of scheuren? Heb ik nog wat nieuws gekocht? Ik vertel het je!

wintercapsule rok

Het is wat een vreemde tijd. Een coronatijd waarbij ik veel binnen zit en niet altijd de behoefte heb op mijn mooie rokken en jurken te dragen. Ik heb ze wel gedragen hoor, maar niet zoveel als ik normaal doe, wanneer ik altijd naar kantoor ga.

Nieuwe rok!

Jullie weten dat ik altijd twee rokken heb in mijn capsule. Deze winter kon ik niet iets geschikts vinden en toen heb ik nog een derde broek toegevoegd die ik nog had liggen. Maar toevallig kreeg ik onlangs van iemand een mooie rok gratis aangeboden. Hij heeft wel wat van de rok die ik eerder had gekocht en bedoeld had voor deze capsule, maar hij is wat warmer van kleur en een stuk korter. Ik merk dat, omdat hij korter is, ik hem veel eerder aan doe. Het is wat praktischer.

De rok is van een Italiaans merkje: ‘Motivi’. Hij moet wel gestreken worden, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind het een hele leuke rok om voor nu mijn wintergarderobe een beetje op te fleuren. De rok kan met alle bovenstukken gecombineerd worden, behalve met de warmbruine trui, maar dat is niet zo erg, zoals je kunt lezen in het stuk hieronder.

Nieuwe zwarte trui van Soya Concept

Deze wintergarderobe bevalt me erg goed. Ik heb eigenlijk tot nu toe alles wel gedragen. Ik denk de warmbruine trui nog het meest. De kwaliteit valt me echter wel tegen. Hij is erg pluizig geworden en hij wordt ook niet meer mooi met de ontpluizer. Ik draag hem nog wel, maar dan op de dagen dat ik thuis zit. Op visite of naar mijn werk draag ik hem niet meer.

Ik heb intussen een vervanger gevonden voor de warmbruine trui. Namelijk een zwarte van Soya Concept. Ik had me eigenlijk voorgenomen om niet zoveel zwart meer te dragen, maar de zwarte trui staat prachtig bij de rok en ook de rok met bloemetjes die ik straks voor de lente heb, kleurt hij mooi bij.

De top is ook nog eens duurzaam en het was mooi meegenomen dat hij in de aanbieding was. Normaal kostte deze top € 39,95 en ik kreeg hem mee voor 20 euro.

De witte blouse had ik voor deze wintergarderobe ook nieuw gekocht. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook een echte aanwinst vind. Het is zo gemakkelijk te combineren met alles eigenlijk! En de kwaliteit en pasvorm is ook super.

Tot zover mijn update en ondertussen kijk ik stiekem al een beetje uit naar het voorjaar…. hebben jullie daar ook zo zin in? Nog een paar weekjes te gaan!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

3 gedachten over “Update capsule garderobe winter 2021/2022”

  1. Love it! Ik vind het zo leuk om jouw garderobe te bewonderen, prachtige items en combi’s heb je altijd! Ik ben dus enorm slecht in het combineren! Mag ik vragen waar die soya concept blouse vandaan komt en welk model het is, i love it!

Laat hier je reactie achter!