Planning printables

Wat je niet plant, gebeurt doorgaans niet. En bovendien is het best lastig om overal altijd maar aan te denken en op tijd af te hebben. Maar geen paniek, het leven wordt een stuk simpeler én leuker als je leert plannen. En een goede planning met deze printables is het al helemaal easy peasy. Veel plezier!

Planning Tips:

  • Wanneer je een printable-pakket hebt gekocht, kun je ze zo vaak uitprinten als je maar wilt.
  • Doe de plannings-printables in een huishoudmap, zo kun je ze ieder jaar weer gebruiken
  • Je kunt ook de papieren lamineren of in een insteekhoesje doen.

Vakantieplanner

Vakantie is zo heerlijk, als je er éénmaal bent in ieder geval. Wist je dat 1 op de 6 mensen vakantiestress ervaart? Al helemaal op de dag van vertrek. Om dat te voorkomen heb ik een vakantieplanner voor je gemaakt. Je hoeft het alleen maar in te vullen en af te vinken. Zo vergeet je helemaal niets en zo kun je heerlijk relaxed op reis!

verjaardagsplanning

Verjaardagsplanner

Binnenkort een verjaardag te plannen? Het is altijd weer een heel georganiseer om een leuk feest voor te bereiden. Maar wanneer jij een vaste planning je huishoudmap hebt, dat je iedere keer weer kunt gebruiken, zal je zien dat het plannen van een verjaardag er een stuk simpeler op wordt en vooral veel soepeler gaat.

Capsule garderobeplanner

Er zijn tig redenen en voordelen waarom je een capsule garderobe zou moeten proberen. Naast dat het heel erg leuk is, is het soms, als je heel veel kleding hebt, ook best lastig om te beginnen. Maar geen paniek, met deze Capsule Garderobe Planner heb je het zo voor elkaar.

garderobeplanning

maaltijdplanning

Maaltijdplanner

Een musthave voor in je huishoudmap: het maaltijdplanner-printable pakket. Je zult zien, het zal je leven zoveel gemakkelijker maken.

Sint Maartenplanner

Een Sint Maarten printable pakket met een checklijst voor je huishoudmap en 3 Sint Maarten posters.

Handig voor in je huishoudmap en leuk om in huis op te hangen!

Sinterklaas planning printable

Sinterklaasplanner

Het Sinterklaasfeest voorbereiden was nooit eerder zo leuk! Dit Sinterklaas printable pakket bestaat maar liefst uit 7 delen. Dit pakket is er ook in het Fries!

Kerstdagenplanner

Of je het nu supersimpel houdt of je uitgebreid de kerstdagen viert, bereid het voor. En je zult heerlijk van de kerstdagen kunnen genieten.

Oud en Nieuw Planner

En dan is het eindelijk oudjaarsavond en dan ben je vergeten de champagne koud te zetten en kun je de veiligheidsbril nergens vinden. Herkenbaar?

Mis je nog een planner? Laat het me weten!