Mijn favorieten

Soms zijn er dingen in je leven, die je leven net iets gemakkelijker maken. Iets simpeler. Net iets beter voor het milieu. Ik deel ze hier graag met je en ik hoop dat je er wat aan zult hebben. Heb je zelf ook zo’n favoriet? Laat het me weten!

Wasstrips

Ik gebruikte altijd Klok voor mijn was. Een eco-wasmiddel dat gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is. Maar nu ben ik overgestapt naar wasstrips. Waarom? Het neemt bijna geen ruimte in. Geen zware verpakkingen, geen groot vervoer en al met al beter voor het milieu. Ik kan het iedereen aanraden. Welk merk? Ik gebruik momenteel die van Cosmeau, maar dat is een kwestie van uitproberen en geurkeuze denk ik. De kosten zijn slechts 10 cent per wasbeurt, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Lees ook:

Studio Anneloes

Zoals jullie misschien wel weten, maak ik gebruik van een capsule garderobe. Elk seizoen kies ik tien hoofd kledingstukken uit en daarnaast heb ik nog wat aanvullende items zoals leggings, vestjes enz. De meeste kleding die ik draag is van Studio Anneloes. Het is een kwalitatief goed merk uit Nederland en alles wordt eerlijk geproduceerd. Ze hebben een ‘essentials’ collectie. En dit vind ik ideaal. Met een paar simpele kledingstukken kun je jarenlang vooruit en heel goed combineren. Ideaal voor een capsule gaderobe.

Lees ook: