Verzamel geen schatten op aarde

Onlangs schreef Martine Vonk een prachtig artikel in het christelijke tijdschrift ‘Groei Magazine‘.  Ik citeer: ‘Jezus zegt het op een andere manier nog eens: ‘Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde. Verzamel schatten in de hemel.’ (Matteüs 6: 19, 20) Hij is duidelijk over de schatten van de aarde: ‘mot en roest vreten ze weg, dieven breken in om ze te stelen’. De schatten in de hemel hebben een hele andere waarde. Die gaan om wat echt belangrijk is in het leven.’

 

Of je nu wel of niet gelovig bent, dit is wel waar het om draait. Focus je niet op aardse schatten, maar focus je op wat echt belangrijk is in het leven. Dit is uiteraard waar mijn website omdraait. Ik mocht van Martine het hele artikel hier delen. (klik op de afbeelding voor de hele pdf)  Ik wens jullie allemaal heel veel leesplezier.

 

s_groei_wk-09-1

 

 

Oh ja, willen jullie meer weten over het tijdschrift ‘Groei’ dat 4 keer per jaar verschijnt? Kijk dan hier.

 

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.167 andere abonnees

One thought to “Verzamel geen schatten op aarde”

Laat hier je reactie achter!