Gedicht: Maak ruimte

Ruimte maken voor stilte en rust vinden we vaak maar lastig, maar toch heeft een mens dat nodig. Laat dit gedicht je daar aan herinneren.

Spreekt dit gedicht je aan? Je kunt dit gedicht voor 0,99 cent hieronder via de blauwe knop downloaden. Je krijgt het gedicht dan in je mail en dan kun je het uitprinten op A4-formaat. Ik zou het in ieder geval een hele eer vinden, alvast bedankt!

Ander formaat ‘Maak ruimte’

Wil je dit gedicht liever als .jpg om bijvoorbeeld af te drukken als foto bij bijvoorbeeld de Hema , IXXI of CanvasWinkel.nl? Of wil je de poster liever op een ander formaat? Stuur me dan even een berichtje. Alles is mogelijk!

Tip!

In deze wissellijst voor kindertekeningen, kun je ook de gedichten doen. Deze lijst kun je gemakkelijk openklappen en zo de inhoud wisselen. De lijst is voor A4 papier.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.172 andere abonnees