De poetslijst voor de keuken

Hoe jij je keuken nou eens netjes en schoon houdt? Dat is niet zo ingewikkeld. In de dagstart en de dagafsluiting doe je de vaat en laat je het aanrecht schoon en leeg achter. En verder?

Verder kies je één vast moment in de week uit waarop je eventjes wat aandacht schenkt aan je keuken. Hoe? Daar helpt deze poetslijst voor de keuken je mee.

Dit poetslijst voor de keuken-printable pakket bevat:

 1. Een cover
 2. Een introductiepagina
 3. De poetslijst voor de keuken

Tine: Wat heerlijk dit! Ik heb deze lijst aan de binnenkant van een keukenkastje hangen. Werkt perfect!

Wil je net een huishoudmap beginnen?

Dit heb je nodig:

Misschien ook interessant:

Zeg het

Kleine woorden kunnen je breken maar óók laten groeien! Ze kunnen een ander nét dat duwtje in de rug geven dat ze nodig hadden. Dus als je iets denkt, iets leuks of iets liefs, zég het gewoon, zeg iets positiefs!

Spreekt dit gedicht je aan?
Print het uit en doe het in een mooi lijstje op A4 formaat.
Het gedicht is slechts voor 0,59 cent te downloaden. De opbrengst gaat naar een goed doel: It Fryske Gea (natuurbehoud)

In bytsje langer (zwart-wit)

Dit gedicht giet oer de babytiid. Ik sjoch my noch sa sitten yn ‘e skommelstoel mei ús lytse sprút. Ik ha hiel bewust genoaten, want ik wist, dizze tiid giet hurd foarby.

Voor slechts 0,59 cent kun je dit gedicht in je mailbox krijgen. Je kunt het gedicht dan zelf uitprinten op A4 papier en in een mooi lijstje doen. Veel plezier ermee!

Verjaardagsplanner

Ben je zelf binnenkort jarig? Of je partner of je kinderen misschien? Het is altijd weer een heel
georganiseer om een leuk feest voor te bereiden. Maar wanneer jij een vaste planning je huishoudmap hebt, dat je iedere keer weer kunt gebruiken, zal je zien dat het plannen van een verjaardag er een stuk simpeler op wordt en vooral veel soepeler gaat.

In deze introductie nog een aantal dingen toelichten. Ten eerste, wanneer je jarig bent, is dat een moment om even stil te staan bij het feit dat je weer een jaar ouder bent geworden. En daar mag je heel erg dankbaar voor zijn. Een verjaardag mag je vieren. Dat kan met een huis vol vrienden en familie, maar dat kun je ook prima alleen, met je partner of met wie dan ook doen. Een verjaardag kun je ook vieren door middel van een wandeling, een etentje of een ander mooi ritueel. Doe vooral iets waar jij (of je kind) gelukkig van wordt en wat bij je past.

Verder wil ik je vragen om bij de cadeau’s, kinderfeestjes en traktaties je bewust te zijn van onnodig afval. Gebruik zoveel mogelijk herbruikbaar materiaal en ook traktaties hoeven geen plastic te bevatten.

Ik wens je heel veel planplezier met deze verjaardagsplanner. Heb je nog tips om deze planner nóg beter te maken? Dan hoor ik dat graag van je.

Deze verjaardagsplanner bestaat uit 17 pagina’s en bevat:

 • Voorblad
 • Introductiepagina
 • Verjaardagskalender
 • 2 pagina’s met een verjaardagsafvinklijst
 • Een verjaardagplan-pagina
 • Cadeau-ideeenlijst
 • 5 tips met goede cadeauideeen
 • Gastenlijst
 • Decoratie-inventarisatielijst
 • Eten/drinken voor de verjaardag
 • Boodschappenlijst
 • 2 pagina’s voor een kinderfeestje-planning
 • Aftelkalender
 • Evaluatie-pagina

Sandra: “Het is zo fijn om bij een volgende verjaardag terug te kijken hoe ik het ook al weer had. Welke boodschappen heb ik in huis gehaald en wie waren er allemaal? Ook de evaluatiepagina is zeer waardevol.”

Wil je net een huishoudmap beginnen?

Dit heb je nodig:

Misschien ook interessant:

lente-checklijst

De lente-checklijst voor in en om het huis

Het is tijd om te gaan bloeien met deze handige lente-checklijst!

‘s Ochtends wakker worden door het gefluit van de vogeltjes in plaats van de wekker. De eerste warme zonnestralen in je gezicht. Voor de eerste keer weer zonder jas naar buiten. De lente kan me nooit vroeg genoeg beginnen. Na een lange koude winter ben ik altijd zó toe aan wat warmte en zonlicht. De zon geeft ons eindelijk die hernieuwde energie om weer dingen in en om het huis aan te pakken.

Lente-checklijst

Wil je helemaal klaar zijn voor de lente wat je huis en huishouden betreft? Dan kun je gebruik maken van deze checklijst. Laat het je niet overweldigen, maar doe zo nu en dan wat. De lijst zorgt ervoor dat je niets vergeet en op tijd klaar bent voor de lente écht begint en volop kunt genieten.

Activiteitenlijst

Ook heb ik er een activiteitenlijst bijgesloten. Bedenk leuke dingen om samen met je partner, kinderen of vriendinnen te doen en plan deze vervolgens in! Het leven is echt te kort om stil te zitten. Geniet!

Persoonlijke doelen

Tot slot heb ik er een doelen-pagina bij gedaan. Misschien heb je als doel om dit voorjaar de zolder op te ruimen? Welke subdoelen kun je daar bij bedenken? Misschien wil je eens door de schoolspullen van vroeger heen? Of misschien heb je als doel dat jij je fitter wilt gaan voelen. Dan kan een subdoel zijn om 4 keer in de week te gaan wandelen of op een sport te gaan of je ontbijt te veranderen naar iets wat gezonder is.

Liza: “Bedankt voor je denkwerk! Ideaal dit. Hij gaat bij mijn andere printables in de huishoudmap. Ik kan ook niet wachten tot het weer warmer wordt! Heerlijk!”

Ik wens je veel succes en plezier met deze printables. En heb je nog tips om deze printables nóg beter te maken? Ik hoor het graag van je!

Deze 7 lente-printables zullen je gegarandeerd helpen. Dit lente-printable pakket bevat:

 1. Een cover
 2. Een introductiepagina
 3. Een pagina met een lente-checklijst voor in en om je huis
 4. Een vervolgpagina van de checklijst
 5. Een mooie lentequote voor in een lijstje
 6. Een lente-activiteiten-planner
 7. Een doelenlijst voor de lente

Wil je net een huishoudmap beginnen?

Dit heb je nodig:

Misschien ook interessant: