Herfst-printable pakket

herfst-printable

Met de verandering van de seizoenen verandert er meer mee. Je huis, je gedachten, je leven. Soms is het fijn om even een houvast te hebben. Wat moet er ook al weer gebeuren en wat wil je eigenlijk bereiken? En hoe kan een herfst-printable pakket je daarbij helpen?

Soms heb je het idee dat je wat achter de feiten aanloopt. Zoals wanneer je ’s ochtends vroeg als je kinderen naar school moeten en het vriest en je moet nog op zoek naar de mutsen en sjaals. Of je bedenkt dat wanneer het al volop regent en koud is dat je eigenlijk je tuinmeubels en tuinaccessoires had op moeten bergen. 

Deze 6 herfstprintables zullen je gegarandeerd helpen. Dit herfst-printable pakket bevat:

  1. Een mooi herfstgedicht voor in een lijstje
  2. Een pagina met een herfstchecklijst voor in en om je huis
  3. Een vervolgpagina van de checklijst
  4. Een mooie herfstquote voor in een lijstje (fullcolor)
  5. Een herfstactiviteiten-planner
  6. Een doelenlijst voor de herfst
herfst-printable
herfst-printable
Formulieren uit het herfst-printable pakket

“Trynke: “Iedere herfst vink ik de checklijst weer af en dat werkt zo motiverend! Heerlijk om alles op tijd geregeld te hebben.”

———————————————

Het herfst-printable pakket in je huishoudmap

Een huishoudmap is een map waarin je alles bewaard voor je huishouden. Checklijsten, boodschappenlijsten, belangrijke informatie, schoonmaakschema’s en ga zo maar door. Zo hoef je niet iedere keer alles opnieuw te bedenken en vergeet je ook niets.

Wat heb je nodig voor je huishoudmap?

Wellicht ook interessant:

Druk tweemaal op de knop hieronder om het printable pakket te kopen en te betalen. Lukt de betaling niet? Stuur me dan een berichtje via mijn socials, dan stuur ik je een tikkie.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.154 andere abonnees