De rok in een capsule garderobe

Of het nu zomer is of winter, ik heb meestal twee rokken in mijn capsule garderobe. Ik houd van rokken. Een rok knelt niet, staat netjes en vrouwelijk. Ik denk dat twee rokken meer dan voldoende is in een minimale garderobe. Hoe deze twee er uit zien is natuurlijk helemaal persoonlijk. Het hangt van je werk af, je kledingstijl en je bouw. Houd je niet van rokken? Dan zou ik er lekker één of twee mooie broeken (of jurken) voor in de plaats zetten op je persoonlijke kledinglijst.

Rok 1: De basisrok

Een basisrok mag eigenlijk niet ontbreken. Het liefst zwart, grijs, blauw of een andere basiskleur. Want dit is zo’n rok dat jaren mee kan, overal bij aan kan en voor alle gelegenheden geschikt is. Zoek er eentje uit van goeie kwaliteit en het liefst natuurlijk van duurzaam materiaal. Persoonlijk vind ik momenteel de rokken van Studio Anneloes erg fijn!

Rok 2: Een rok naar keuze

En dan nog een tweede rok naar keus. Ik zou zeggen leef je uit. 😉 Houd er wel rekening mee dat je er nog wel een beetje mee kan combineren met de rest van je capsule garderobe.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

2 gedachten over “De rok in een capsule garderobe”

Laat hier je reactie achter!