Slaapkamergeluk-challenge opdracht 6

slaapkamergeluk-challengeAls je tot nu toe alle opdrachten hebt gevolgd van de #slaapkamergeluk-challenge heb je als het goed is nu een prachtige slaapkamer met alleen spullen die je gebruikt en waar je van houdt.

Maar je zit nog wel met de drie dozen vol met spullen. Vandaag gaan we al die spullen een plekje geven. En als je veel spullen hebt lukt dat wellicht niet in één dag, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Want die mooie slaapkamer heb je alvast. 😉

Doos 1: Herplaatsen

In deze doos zitten de spullen die je beslist nog wilt bewaren, maar dan op een andere plek. Zoek er dan ook nu een andere vaste plek voor. Maar dan ook écht een plek waar het voorwerp mag ‘wonen’ en niet ‘logeren’. Wil je bijvoorbeeld een voorwerp in de garagekast bewaren maar zit de kast vol? Dan zul je binnenkort eventjes een opruimronde voor je garagekast moeten inplannen.

Doos 2: Verkopen / weggeven

Wat moet je met al die spullen waar je graag een ander blij wilt maken? Ik heb hier twaalf manieren voor je op een rijtje gezet. Ook heb ik een aantal goede doelen opgeschreven waar jij je spullen aan kwijt zou kunnen.

Doos 3: Afval

De derde doos zit vol met afval, prul, rotzooi. En gooi nou niet gelijk de hele doos leeg boven de container maar probeer het afval een beetje te scheiden. Je kent het wel, glas in de glasbak, papier bij het oudpapier, electrisch en batterijen kun je inleveren en misschien kun je zelfs het plastic bij jou in de gemeente scheiden.

 

Succes!!!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

Laat hier je reactie achter!