de leukste podcasts

Inspirerende podcasts om te luisteren voor de minimalistische moeder

Soms zit mijn hoofd vol en vind ik het heerlijk om in alle rust te wandelen, fietsen of het huishouden te doen. Het zijn dan fijne bezigheden die je heel mindful kunt doen.

Maar als mijn hoofd nog fris is vind ik het soms ook erg fijn en om een inspirerende podcast te luisteren. Ondertussen doe ik de badkamer, de vaat, de was en het resetkwartierje en voordat ik het weet is het werk al gedaan en de podcast nog niet voorbij. 😉

Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. En podcasts beluisteren kan prima gecombineerd worden met een warm bad, het huishouden of de fietstocht naar het werk. Ik vind het ideaal.

Ik vroeg jullie via mijn sociale media naar welke podcast jullie graag luisteren en heb ik ze hieronder op categorie verzameld. Heel veel luister- en poetsplezier!

Wat is een podcast?

Oh ja, voor de mensen die geen flauw benul hebben wat een podcast is: een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Je kunt het beluisteren wanneer je wilt. De meeste podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast, Spotify, youtube of via de website van de maker zelf.

Podcasts over minimalisme en duurzaamheid

Podcasts over persoonlijke groei

Podcasts over gezondheid en voeding

Podcasts over ouderschap

Podcasts over geld

Porterenee
MoneyMindAcademy

Podcasts met mooie verhalen

Via podcastluisteren.nl kun je meer nederlandse podcasts vinden.

Mist er volgens jou nog eentje? Laat het me snel weten, dan zet ik hem erbij!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

5 gedachten over “Inspirerende podcasts om te luisteren voor de minimalistische moeder”

  1. De podcast van Eva Daeleman ‘Elke dag vakantie’ is ook een mooie in de categorie ‘Podcasts over persoonlijke groei’. Bovendien is ze, samen met haar man, ook bewust bezig met duurzaamheid en gezondheid.

  2. In de categorie ouderschap staat mijn favoriet Ik Ken Iemand Die er al bij maar ik zou ook nog de Engelstalige podcasts The Longest Shortest Time en Your Parenting Mojo aan willen raden

Laat hier je reactie achter!