chocolade

Chocolade van Lovechock, een heerlijk cadeau!

Als je blogger bent, dan krijg je soms mailtjes of je over iets wilt schrijven, je krijgt het product dan toegestuurd. Ik doe dat eigenlijk bijna nooit, omdat ik juist minder spullen wil en niet meer. Maar dit mailtje ging over chocolade van Lovechock. En als je me ergens wakker voor kunt maken, is het wel chocolade! 🙂

Ik eet het letterlijk elke dag. En dan niet van die goedkope melksubstanties vol suiker, maar échte pure, zo puur mogelijk! Wist je dat pure chocolade ook vol magnesium zit? Dus wanneer je het met mate eet, is ook nog gezond!

Ik vind het heerlijk om een stukje pure chocolade te nemen na de maaltijd en stiekem heb ik ook altijd wat in mijn bureaulade liggen op het werk. Maar terug naar Lovechock. Zij stuurden me een aantal chocoladerepen op uit de nieuwe Lovechock-lijn. En ik ben werkelijk blij verrast, zó lekker!!


SOUL: met 75% cacao en karamel zeezout
DREAM: met 58% cacao en kokosnoot
PASSION: met roze bessen

NUTTY KISS: Hazelnoot
ALMOND FIG: Biologische, pure chocolade met amandelen en vijgen.
WARM HUG: Cherry chilli

Biologisch en fairtrade chocolade

Wat ik belangrijk vind aan chocolade is dat het zo weinig mogelijk suiker bevat, vegan, biologisch, fairtrade en duurzaam geproduceerd is. Lovechock voldoet daaraan en dat maakt het voor mij het ideale cadeautje voor een ander of voor mezelf. 😉 Gecombineerd met een leuke kaart, eventueel een bloemetje, een fles wijn of wat anders lekkers is het een heerlijk pakketje om van te genieten én het kan op. Dus je zadelt de ontvanger niet op met ongewenste cadeaus.

En wat ik ook zo leuk vind: alle veganistische producten van Lovechock zijn gemaakt van duurzame, zelf te composteren verpakkingen. Daarnaast maken ze smaken die niet standaard zijn. Het zijn echt kleine smaakexplosies in je mond. Wat mij betreft niet voor iedere dag, maar wél als een speciale traktatie om echt even van te genieten.

Wat voor cadeautje vind jij leuk om te krijgen dat ‘op kan’?

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

Laat hier je reactie achter!