Gelukt!

Je bestelling is goed gegaan.

Je ontvangt nu een mail met het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’.
Mocht dit niet het geval zijn dan stuur je me maar snel een berichtje!

Heel veel lees- en minimaliseerplezier toegewenst!
Vergeet me niet na afloop te mailen om me te vertellen wat je van het e-book vond en hoe het je leven heeft veranderd!

Groetjes van Dieuwke

12 gedachten over “Gelukt!”

 1. Hoi Dieuwke.

  ik heb afgelopen weekend je E-book besteld maar nog geen mail hier over ontvangen, zoals wel de mail aangaf met als melding ; gelukt!
  misschien ben ik te ongeduldig, hihi en heb jij nog niets ontvangen.

  Groetjes, Erna.

 2. hoi Dieuwke,

  helaas niets in de spambox, zojuist gekeken.
  Een andere mail die ik gekregen hebt, met een link ( enkele keren “houdbaar” , geeft een foutmelding aan.

 3. Heb het ebook minimaliseren kun je leren besteld, maar via de bevestigings email kom ik alleen op de pagina die meldt dat de bestelling is gelukt. Waar kan ik het eboek vinden?

 4. Hoi Dieuwke,

  Ik heb je boek meteen ontvangen! Super snel. Tijdens de verjaardag van mijn schoonzus vertelde ik haar dat ik aan het opruimen was en echt van de zooi af wilde, het roer om. Ze vertelde over jou site en zei kijk Mar dit bedoel ik. Ik meteen hey das leuk, das Dieuwke, samen met haar zat ik in Duitsland voor stage. Ik heb de hele avond op je site zitten lezen en werd met de minuut enthousiaster. Heb enorm veel zin om het te lezen. Echt leuk om het boek van mijn oude schoolvriendin te lezen. Succes met alles!

 5. Zojuist je boek ontvangen. Paar jaar geleden super goed geminimaliseerd. Maar ben het voor mijn gevoel helemaal kwijt. Mensen zeggen, maar toch is je huis netjes. Ik weet wat er weer in mijn kasten staat en raak er moedeloos van. Door je boek te lezen vertrouw ik erop dat het een eerste stap is naar weer opnieuw minimaliseren. Er zou eigenlijk een vervolg moeten zijn. Hoe blijf je het onderhouden o i d. Maar blij dat ik weer een stap heb gezet met jouw boek. En ik heb weer spullen klaar gezet voor de volgende dag zodat ik niet meer hoef te zoeken. Hoop dat me dat weer de goede kant op helpt. Anyway dank je wel voor je boek.

Laat hier je reactie achter!