E-book: Minimaliseren kun je leren

cover-minimaliserenkunjeleren-5

“Eindelijk heb ik het besef dat ik al die spullen niet nodig heb. Heerlijk al die rust en ruimte. Had ik dit boek maar eerder gelezen.”

Het e-book dat je meeneemt naar een lichter, leuker en minimalistisch leven.

 

Spullen, we zien ze overal om ons heen. We kopen ze, we bezitten ze, we onderhouden ze en we praten er over. Spullen, spullen, spullen. We zouden bijna vergeten dat er meer is in het leven dan spullen. 

Sterker nog, spullen zijn zo belangrijk in ons leven geworden dan velen ervan overtuigd zijn dat we ze nodig hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Want spullen kosten geld, moet je opruimen, onderhouden, gebruiken en altijd maar weer tegenkomen. Ze kosten energie.

 

Wat zou er gebeuren als je al je onnodige spullen verwijdert uit je leven?

 

Wil je graag ook meer rust en ruimte in je huis?

Wil je sneller klaar zijn met opruimen en schoonmaken?

Wil je geld besparen?

Wil je ruimte in je leven brengen voor wat echt belangrijk is?

Wil je meer rust, vrijheid en balans in je leven?

Minimaliseer!

Femke K.: “Ik twijfelde eerst of ik je boek wel zou kopen, maar o, wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Het boek leest gemakkelijk en het heeft me enorm geinspireerd! Bedankt!”

Over het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’

Het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’ is een handleiding voor de beginnende minimalist. Het maakt je bewust van de vele spullen die je hebt en waarom minimaliseren je gelukkiger kan maken. Het e-book maakt je tevens bewust van waarom je zoveel spullen hebt en hoe je ze kunt loslaten. Er staan tips en trucs in over hoe je het beste kunt beginnen met minimaliseren en wat je allemaal kunt gaan minimaliseren. Het e-book helpt je inzicht te geven in je hele minimaliseerproces.

Marjolein Benistant: Er staan veel nuttige dingen in, hoewel ik de opdrachten nog niet direct gemaakt heb. Wel ben ik even in mijn wc wezen kijken. Een stufflist biedt écht inzicht! De helft is er nu dus uit 😉 Praktisch, duidelijk, handzaam, fijn boek heb je geschreven!

Het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’ bevat…

… 115 pagina’s

… 20 hoofdstukken

… een minimalisme-test

… een minimalisme-stappenplan

… minimaliseer-opdrachten

… gedichten en quotes over het minimalisme

… meestgestelde vragen met antwoorden

 

En het mooie is, dit e-book neemt géén extra ruimte in, in je boekenkast. 😉

 

Helmar Niemeijer: “Het boek las makkelijk weg en gaf snel overzicht van waar het om draait bij minimaliseren. Dieuwke legt eerst uit wat minimaliseren is (niet wat ik altijd dacht: het met zo min mogelijk spullen leven, maar: alleen met de essentiële spullen leven). Je hoeft echt niet alles de deur uit te knallen, maar je afvragen waaróm je van bepaalde spullen geen afstand kunt doen levert mooie denkprocessen op.
Ook beschrijft Dieuwke ook de diverse mogelijkheden om van je spullen af te komen. Een erg leuk idee vond ik de weggeefdag: je organiseert een dag met vrienden en familie waarop iedereen zijn overbodige spullen mee neemt en je kunt ‘shoppen’ bij elkaar. Wat overblijft gaat naar de kringloop.
Wat ik vooral meeneem uit Dieuwkes boek: minimaliseren stopt niet. Het stopt niet met ont-spullen (want denk ook eens aan het minimaliseren van ruis in je hoofd of je voeding) en het stopt nooit omdat het een on-going bewustwordingsproces is.” Bron: http://helmarniemeijer.nl/uncategorized/ik-las-over-ont-spullen/

Yvon Dijkstra: “Sinds ik je e-book heb gelezen, ben ik alleen nog maar aan het minimaliseren. Nu besef ik eigenlijk wat voor een troep ik in huis heb! Het voelt zo goed, ik wil nooit meer anders! Bedankt voor alle tips!”

 

Wil jij ook meer rust en ruimte in je leven? Het e-book ‘Minimaliseren kun je leren’ is hieronder voor slechts € 7,50 te bestellen!
Vind je € 7,50  te duur? Door te minimaliseren verdien je het bedrag in no time terug! Begin alvast door iets te verkopen op marktplaats en koop voor dat geld dit e-book!
Van dit e-book zul je je hele leven profijt hebben.
Direct na je betaling ontvang je een mail met het e-book als pdf in je mailbox. Heel veel leesplezier toegewenst!

NB: Het e-book is een pdf en dus niet op alle e-readers even goed te lezen. Je kunt het e-book uiteraard wel op je computer of op tablet lezen.

 

ja-ik-wil-graag

 

10 gedachten over “E-book: Minimaliseren kun je leren”

  1. Ik heb net een e book gekocht, maar heb niet direct een link ontvangen. Alleen een mail met een link die me naar deze site stuurt.

  2. Ik was de kleedgeld- en zakgeldafspraken weer aan het updaten (wat koop je helemaal zelf, waar draag je voor 50 procent aan bij en waarbij kun je volledig op ouders terugvallen) na overleg met de kinderen en zocht nog naar links die de kinderen ook wat inspireren om eens wat minder koperig te zijn. Als de kinderen hun kleedgeld krijgen, dan willen ze meteen uitgeven. Na het lezen van je verhalen heb ik de link ook met de dochters gedeeld. Vooral je blog over het aanschaffen van basissets en minimaliseren met kleding geeft een soort rust, ik hoop dat dit ook overwaait op de dochters.

Laat hier je reactie achter!