Moeders mooie momenten

minimalisme

 

Wanneer je je richt op mooie momenten verzamelen is het net of je de mooie momenten naar je aantrekt. Of misschien zie je ze wel gewoon beter als je er mee bezig bent. In ieder geval kan ik iedereen aanraden om een mooie momenten-lijst te maken. Zet ze op je blog, in je dagboek of stop ze in een potje. Voor dit jaar zet ik een aantal online, speciaal voor jullie. Dat onderstaande mooie momenten jullie maar enorm mogen inspireren!

MOEDERS MOOIE MOMENTEN VAN 2015

Januari

Bubbels

Samen in bad met mijn dochter en een natuurlijke badbal van Lush, die ik op mijn verjaardag had gekregen. Wat een feest! We komen er achter dat wanneer we heeeeel hard spetteren er heeeel veel schuim komt! Dochterlief heeft de tijd van haar leven, want wat kun je veel leuke dingen met schuim doen. Een baard maken, er in blazen en mama helemaal verstoppen onder het schuim. Jammer dat het badwater op een gegeven moment weer koud wordt.

 

Dance baby!

Dansen, ik houd er van! Mijn dochter blijkbaar ook, want wanneer ze heerlijk rustig met de duplo zit te spelen zet ik echt keihard een liedje van Caro Emerald op. Het eerst zo rustige meisje springt op en gaat werkelijk compleet uit haar dak. Ze springt, huppelt, zwaait met haar armen in de lucht en gilt van blijdschap. We klappen in onze handen en dansen alsof ons leven er vanaf hangt. Heerlijk! Wat een mooi energiek momentje!

Laat hier je reactie achter!