Consuminderen met kinderen

Consuminderen met kinderenWin het boek ‘Consuminderen met kinderen’

Je kunt nu hier het nieuwe boek ‘consuminderen met kinderen’ van Marieke Henselmans winnen!

Het boek gaat niet zozeer over minimaliseren, maar wel, zoals de titel al zegt over consuminderen. Marieke laat door haar eigen verhalen te vertellen zien, dat kinderen helemaal niet veel spullen nodig hebben. Dat het allemaal ook heel simpel kan. Het boek leest lekker door en je kunt er veel dingen uithalen die je ook gemakkelijk bij je eigen kinderen kunt toepassen.

 

Wat moet je doen om het boek te winnen?

Mijn website is nu zo’n drie maanden in de lucht. Natuurlijk zou het fijn zijn dat nog veel meer moeders zouden weten dat www.MoedersMinimalisme.nl er is, zodat ook zij mee kunnen genieten van alle tips voor een simpeler, goedkoper en gelukkiger leven. Daarom wil ik je, in ruil voor het boek, om een kleine gunst vragen.

Bedenk iets kleins, iets simpels, iets unieks, iets grappigs of gewoon iets effectiefs, zodat MoedersMinimalisme.nl ook andere moeders kan bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door een artikel dat je aanspreekt van mijn website te delen op je Facebook, Twitter of Pinterest. Of door bijvoorbeeld een aantal mensen uit te nodigen voor de MoedersMinimalisme- facebookpagina. Of door een stukje te schrijven over deze website op je eigen blog of je vriendinnen een mailtje te sturen over deze winactie. Wat mij betreft hang je een grote spandoek in je voortuin met de url van MoedersMinimalisme. Wees creatief, leef je uit en schrijf hieronder wat je hebt bedacht en uitgevoerd. Elke inzet, hoe klein ook, wordt echt gewaardeerd! Volgende week vrijdag (28 nov.) maak ik de winnaar bekend. Succes!

Wil je niet meedoen aan deze winactie, maar wel het boek lezen? Deze kun je o.a. via onderstaande link bestellen.

 

EN DE GELUKKIGE WINNAAR IS……..

(tromgeroffel) KARIN!!! Van harte gefeliciteerd!

 

Het boek komt snel naar je toe Karin! In ieder geval wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het meedoen!!
Bedankt voor het berichtjes delen, het doorgeven van mijn website en alle andere lieve reacties!!!!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

7 gedachten over “Consuminderen met kinderen”

  1. Hoi, ik heb je facebook pagina onder de aandacht gebracht van minstens 10 vriendinnen met kinderen. Ik weet zeker dat ze zullen kijken.

    Groeten, Brenda

  2. Wat is het een opsteker om als mede-minimalistische-mama jouw artikelen te lezen! Ik heb gesprekken met mensen om mij heen (vriendinnen, de kapper en mama’s van de basisschool waar ik les geef). Daar zal ik jouw website als aanrader benoemen. (Ik wil het boek graag lezen maar ik zeg er wel bij dat ik het als minimalist daarna zal doorgeven.)

  3. Hallo. Ik ben al een tijdje bezig met minimaliseren. Als er vriendinnen komen sleep ik ze mee het hele huis door om te laten zien wat ik nu weer opgeruimd heb. Vervolgens vertel ik aan iedereen die het horen wil dat mijn inspiratie bij jou vandaan komt. Ik heb al veel mensen aangestoken!

  4. Ik heb een aantal artikels gedeeld en een aantal mensen uitgenodigd! Verder wil ik je laten weten dat ik heel blij ben met je site. Lekker overzichtelijk en fijn dat de kinderen er bij betrokken worden.

Laat hier je reactie achter!