Weekblog week 43: Over de ochtendroutine, magnetisch speelgoed en meer….

MoedersMinimalisme’s ochtendroutine is klaar!

ochtendroutine

De ochtendroutine; ik heb er in totaal 12 blogs over geschreven! En ik heb de routine zo’n 60 man laten testen en het is tot dusver goedgekeurd! Jippy! MoedersMinimalisme’s ochtendroutine bestaat uit 9 stappen en vormt een fijne stevige basis van je huishouden en is een hele fijne start van je dag. Wil jij ook de ochtendroutine van MoedersMinimalisme volgen? Kijk hier voor meer informatie en een gratis printable!

Zou je graag wat extra hulp willen om van je ochtendroutine echt een routine te laten maken? Neem dan contact met me op.

Nieuwe gastblogger

klasina van der werf

Ik stel jullie even voor; dit is Klasina van der Werf. Ze is moeder, tekstschrijfster én de nieuwe gastblogger voor MoedersMinimalisme. Ze gaat verhuizen en wil daarom ontspullen. En hoe dat gaat? Je leest het in deze blog en in alle gastblogs die nog gaan komen!

Alphabuild

Zoals jullie ook in de vorige weekblogs hebben kunnen lezen hebben we een speelgoedpakket gekregen van de de Kiddos Toys Club. Dit speelgoedverhuurconcept is gestart om de hoeveelheid onnodig geproduceerd en ongebruikt speelgoed te verminderen. Er zat een klein drumstelletje van Plantoys bij waar ik hier in de vorige weekblog over vertelde. Ook zat er Alphabuild bij. Dat zijn 20 magnetische blokken in verschillende vormen en kleuren, om letters of objecten te maken. Ik heb de magneetblokken een aantal keren voor Jilles zijn neus gelegd, maar hij kijkt er niet naar om. (hij drumt liever geloof ik). Maaike (8), zijn grote zus, daarentegen heeft er juist heel veel mee gespeeld. Ze bouwde huisjes, maakte letters en woorden en maakte allerhande andere creatieve creaties. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook leuk vond om er lekker mee om te ‘pielen’. Het is fijn materiaal voor op een keukentafel, laten we maar zeggen.

Maar in ieder geval erg leuk om zo verschillend speelgoed uit te proberen en te ontdekken wat goed bij je kind past. Volgende week vertel ik jullie over de wobbel!

Mini-minimaliseeropdracht van de week

Deze week is je make-up aan de beurt. Misschien heb je niets in huis, of heb je wel wat liggen en draag je het nooit. Of misschien heb je weer veel te veel. Tijd om er eens kritisch naar te kijken! Check deze blog over het minimaliseren van je make-up.

Tot volgende week!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

3 gedachten over “Weekblog week 43: Over de ochtendroutine, magnetisch speelgoed en meer….”

  1. Fijn om te zien hoe het ook anders en beter kan.

    als digibeet zou ik het wel uit willen printen ..hoe is dit mogelijk…?

    Succes met de volgende tips…

Laat hier je reactie achter!