Weekblog week 39: over de sinterklaasplanning, huishoudtips en kaarsjes

Lekker mijn warme coltrui weer aan.

Het is volop herfst!! En hoewel ik echt een zomerliefhebber ben, vind ik dit ook wel weer heel gezellig. En bovendien kan ik nu ook echt van mijn herfstcapsule garderobe genieten.

Ook doe ik zo nu en dan al wat van de herfst checklijst voor in en om het huis. De herfstbloeiers staan op het bankje voor huis, de winterjassen (en regenjassen) hangen klaar, het kleed ligt weer over de bankleuning en het buitenspeelgoed is schoongemaakt en opgeruimd.

Huishoudtips

Ook steeds meer mensen weten de Facebookgroep van het MM-huishoudsysteem te vinden. Hartstikke leuk! Ik probeer in die groep iedere dag een huishoudtip te geven. En het leuke is dat jullie mijn tips weer aanvullen met nog meer andere tips! Altijd handig want zo kunnen we elkaar blijven inspireren.

Mini-minimaliseeropdracht: kaarsjes en kaarsenhouders

Het is weer herfst, velen branden dan weer gezellig kaarsjes in huis. Maar heel veel mensen hebben ook veel te veel kaarsjes of kaarsenhouders / waxinelichtjeshouders in huis.

Welke gebruik je? Welke liggen er al jaren ongebruikt in de kast? Misschien kun je er een ander blij mee maken? Succes!

Lezersvraag: Heb je ook tips voor de Sinterklaasplanning?

Jazeker! Ik heb vorig jaar een planning online gezet, die je in je huishoudboek kunt zetten. En deze planning begint in oktober, dus je kunt meteen aan de slag! Je kunt alvast bedenken en met je familie bespreken waar en wanneer je het gaat vieren, wat het budget wordt en je kunt ideeën vast verzamelen per naam in je planning.

Ik raad je echt aan om nu te beginnen, dan ben je in november straks zo goed als klaar. Scheelt zoveel stress!

Lees hier de blog met de sinterklaasplanning.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Weekblog week 39: over de sinterklaasplanning, huishoudtips en kaarsjes”

Laat hier je reactie achter!