Weekblog week 36

Zo, ben terug van vakantie en pak op jullie veler verzoek de weekblog weer op! Deze week in de weekblog over de capsule wardrobe, wasbare luiers, de wintergarderobe van mijn dochter en meer.

 

Zondag 2 september ‘Minimalistisch inuitpakken’

Net terug van de vakantie en dus moeten de koffers worden uitgepakt en wasjes worden gedraaid. Wist je dat het artikel ‘minimalistisch inpakken’ deze zomer het best gelezen artikel op mijn blog is?

 

Dinsdag 3 september ‘Minimalistische vader’

Vandaag zette ik niet een moeder maar een minimalistische vader van de maand online. Dennis Storm wel te verstaan. Je kunt zijn verhaal omtrent minimalisme hier lezen. Ook eens meedoen? Stuur me een mailtje! (dieuwke@moedersminimalisme.nl) Dan stuur ik je een aantal vragen via de mail toe.

 

 

Woensdag 4 september ‘Wasbare luiers’

Joepie! Ik kreeg vandaag een grote doos met superschattige en vrolijke wasbare luiers binnen van Bamboobaby.nl. Deze ga ik de komende periode leasen en uitproberen bij zoon Jilles die nu 6 maanden is. Ik houd jullie op de hoogte!

 

Donderdag 5 september ‘In één week een capsule wardrobe’

Vandaag vroeg ik jullie via Facebook of het wat zou zijn om samen binnenkort een capsule wardrobe samen te stellen. Dan geef ik je een week lang iedere dag een opdracht. Jullie reageerden massaal en positief, dus dit ga ik voor jullie uitwerken en dan zien jullie vanaf komende maandag 17 september iedere dag een opdracht verschijnen op Facebook én Instagram.

 

Vrijdag 6 september ‘Zonnepanelen’

Zonnepanelen, je ziet ze steeds meer. Ook wij hebben sinds deze zomer zonnepanelen op het dak. Vandaag heb ik een blog hierover geschreven met tien weetjes over zonnepanelen. Nieuwsgierig? Dit artikel komt eind deze week online.

 

 

Zaterdag 7 september ‘De wintergarderobe voor mijn dochter’

Vandaag samen met mijn dochter de herfst en winterkleding in haar kast gedaan. En uiteraard mocht ze samen met mij 10 setjes kleding samenstellen. Wat over was aan kleding hebben we doorgegeven aan jongere nichtjes. Wil je een richtlijn voor wat een kind nodig heeft? Bekijk dan deze minimale kinderkledinglijst voor de winter.

 

Tot volgende week!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!