Weekblog week 36: Over schoenen, minimaliseerhacks en meer…

MoedersMinimalisme op Metro-nieuws

Zoals ik in de vorige weekblog al vermeldde, werd ik voor duurzame dinsdag geïnterviewd door Metro-nieuws over o.a. de Facebookgroep ‘Minimaliseren kun je leren’. Echt superleuk! Je kunt hier het hele artikel lezen.

*****

Mini-minimaliseeropdracht: schoenen

Jullie doen allemaal massaal mee met de mini-minimaliseeropdrachten die ik op zaterdag op social media zet en op zondag hier in de weekblog. Superleuk! Blijf vooral jullie reacties en foto’s plaatsen. Deze week zijn de schoenen voor de winter aan de beurt! Lees hier de volledige opdracht, en neem ook de schoenen van je kinderen en de partner even mee!

*****

Het verhaal van Tamara

Twee jaar geleden kreeg Tamara een burn-out. Een flinke ook. Werkgerelateerd; de druk was te hoog en de motivatie gedaald tot het nulpunt. Ze zat meer dan een jaar thuis en in die tijd werd ze intensief gecoacht. Toen kwam het besef: dit is haar kans om haar leven over een andere boeg te gooien. Op alle gebieden! Tamara en haar man gingen het hele huis ontspullen.
Lees hier Tamara haar volledige inspirerende verhaal.

*****

MoedersMinimalisme op Libelle.nl

Het kan niet op! Ik werd óók nog gebeld door de Libelle voor de online rubriek ‘Even bellen met…’. Het artikel kun je hier lezen.

*****

De 10 beste minimaliseerhacks

Soms zijn er van die handige trucjes die je leven net iets gemakkelijker maken. Zo zijn er ook van die handige hacks die je kunnen helpen je spullen te minimaliseren. Daarom schreef ik deze week een blog met de 10 beste minimaliseerhacks op een rijtje.

*****

Tot zover. Ik ben benieuwd wat de komende week ons weer gaat brengen. In ieder geval een mini-minimaliseeropdracht in de keuken. Tot de volgende week maar weer!

Groetjes van Dieuwke!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!