Weekblog week 33: Kortingscodes, minimalistische kinderkamers en meer…

En toen zat de schoolvakantie er al weer op! Volgende week weer in het gareel. Vonden jullie het ook zo snel gaan? Op het moment van schrijven regent het. Daardoor krijg ik wel weer zin om vast met mijn herfst capsule garderobe bezig te gaan. Ik zag dat merken als Esprit en King Louis ook steeds meer duurzame items in hun webshop hebben staan. Fijn! Ik ga er binnenkort eventjes voor zitten. Maar eerst heb ik deze weekblog voor jullie!

Minimalisme in de kinderslaapkamer

Ik vroeg jullie onlangs om foto’s in te sturen van minimalistische kinderslaapkamers. Ik heb ze verwerkt in deze blog over minimalisme in de slaapkamer. Bedankt voor jullie foto’s! Ik hoop dat de blog iedereen maar mag inspireren.

Kortingscodes

Korting willen we allemaal wel, dus ik dacht, ik deel ze nog even met jullie!

eco pods

ECOPODS

Jullie krijgen 10% korting met de kortingscode: 10moedersminimalisme op eco-pods. Ik gebruik dit nu al een poosje en eerlijk, ik ben er weg van. Ik schreef er hier eerder al een blog over. Je doet een capsule in een herbruikbare fles, vult de fles met water en voila, de capsule lost op en je hebt zo een afvalvrij schoonmaakmiddel dat heerlijk ruikt, lang mee gaat en echt goed werkt. Je hebt het voor de vloer, voor de badkamer, keuken en een allesreiniger. Kijk hier voor meer info.

WORKSHOP MINIMALISEREN

Minimaliseercoach Susan geeft weer een aantal geniale online workshops binnenkort. En ik heb een kortingscode voor je: Minimalismemagic
Daarmee betaal je € 27,50 i.p.v. € 30,30. Het is een kleine investering voor een mogelijke levenslange positieve verandering! Zeker de moeite waard! Doe je ook mee? Kijk hier voor meer informatie.

Minimaliseeropdracht van de week: De kinderkamer

Misschien heb je het al gedaan of misschien was je het nog van plan: de kinderkamer opruimen. Lekker een frisse start zo aan het begin van het nieuwe schooljaar. Ik schreef eerder een blog over de 10 dingen die je vandaag nog kunt ‘weggooien’ uit de kamer van je kind. Wellicht heb je er wat aan. Succes!

Lezersvraag: Waarom verstuur je geen nieuwsbrief meer?

Ik heb jarenlang nieuwsbrieven gestuurd. Maar daar moest ik op een gegeven moment best veel voor betalen. (te veel subscribers) En jullie weten, deze website doe ik geheel vrijwillig. 😉 Daarvoor in de plek heb ik deze weekblog, waarin ik alle nieuwe dingen met jullie deel. Wil je nu graag alle nieuwe blogs en weekblogs in je mail ontvangen? Dan kun jij je hier rechts op mijn pagina inschrijven. (op de telefoon moet je even naar beneden scrollen) Je krijgt dan dus geen nieuwsbrieven, maar wel de nieuwe blogs die op mijn website verschijnen. En ja, je kunt je altijd weer uitschrijven.

Heb jij ook een lezersvraag? Reageer hieronder of mail je vraag naar dieuwke@moedersminimalisme.nl. Je vraag blijft anoniem!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!