Weekblog week 30: over kleding op vakantie, broeken minimaliseren en meer…

Ik dacht, laat ik weer eens met de weekblog beginnen! Je kunt deze iedere zaterdagmorgen verwachten. Wil je deze in je mailbox? Laat dan rechts op mijn website je mailadres achter. Je ontvangt dan de nieuwe blogs in je mailbox. In de weekblog geef ik je iedere keer een mini-minimaliseeropdracht. Ook vertel ik je wat nieuw is op de blog, waar ik zoal mee bezig ben en beantwoord ik een lezersvraag. Veel lees plezier!

Welke kleding nam ik mee op zomervakantie 2021?

De grote vraag bij veel mensen is altijd, hoeveel en welke kleding neem ik mee op mijn vakantie. Ik dacht, ik laat jullie eens zien wat ik zelf mee heb genomen op vakantie. Je kunt het allemaal lezen in deze blog. Wie weet heb je er wat aan, mocht je nog op vakantie gaan.

Zomerblogs

Ik heb een aantal blogs voor en over de zomer geschreven. Ze staan allemaal rechts op mijn website, maar ik zet ze hier ook nog even voor je neer. Wie weet heb je er wat aan!

Mini-minimaliseeropdracht van de week: broeken minimaliseren

95 procent van de Nederlanders draagt wel eens jeans, en gemiddeld heeft men 5,4 spijkerbroeken in de kast liggen. Hoeveel spijkerbroeken heb jij in je kast liggen? Of draag je liever een nette broek? Tijd om eens je broeken onderhanden te nemen! Lees deze blog voor het stappenplan!

Lezersvraag: Is een garderobe van 10 items niet saai?

Mijn ervaring is dat het juist veel minder saai is. Ik denk dat ik me eerder veel saaier kleedde. Je weet wel, spijkerbroek, trui en klaar. Nu heb ik slechts tien items, maar het zijn wel tien superleuke items. (vind ik dan). Ik krijg veel vaker complimenten over hoe ik er uit zie en ik voel me ook echt beter. En tien items zijn echt meer dan genoeg. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik te weinig had. Ik vind het ook heerlijk dat ik aan het begin van het seizoen al klaar ben en ik verder niet meer over mijn garderobe hoef na te denken. (winkelen is niet mijn hobby) Het voorkomt ook spontane onzin aankopen, want je weet, je hebt je garderobe al klaar. Maar ook heb ik nu al weer zin om mijn capsule garderobe voor de herfst samen te stellen! Uiteraard ga ik die weer met jullie delen.

Heb jij ook een lezersvraag? Reageer hieronder of mail je vraag naar dieuwke@moedersminimalisme.nl. Je vraag blijft anoniem!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!