Weekblog 19; over de kindercapsule voor de zomer, duurzaam schoonmaken, lagom en meer…

Deze week heb ik de kledingkast van mijn zoontje (5) weer even heerlijk onderhanden genomen. (mijn dochter van 11 regelt zoiets nu zelf). En ik merk dat er meer moeders mee bezig zijn want ik heb alweer verschillende vragen over capsule garderobes voor kinderen in mijn mailbox gehad. Daarom hier ook nog even de blogs die ik over dit onderwerp heb geschreven. Wie weet heb je er wat aan.

– De minimale kinderkledinglijst (zomer)
– 10 tips voor een nette kinderkledingkast
– Nederlandse duurzame kinderkledingmerken
– De 10 voordelen van de minimale kindergarderobe

Een leven vol lagom in Zweden

Ook heb ik deze week een blog online gezet over de belevenissen van vader Rob die net met zijn gezin naar Zweden verhuisd is. Zo inspirerend! Als je het nog niet hebt gedaan, raad ik je vooral aan om zijn verhaal nog even te lezen. En voor wie hem wil blijven volgen, hij heeft nu ook zelf een blog online!!!

Duurzaam schoonmaken

Er komen gelukkig steeds meer schoonmaakmiddelmerken die zich richten op duurzaamheid. Zo ontdekte ik afgelopen week het duurzame merk ‘Zo Schoon’. Hier ga ik jullie binnenkort wat meer over vertellen. Maar ik ben ook benieuwd naar welk eco-merk of welke materialen jij graag gebruikt met het schoonmaken. Wie weet maak ik er dan even een blogje van.

Lees ook: Het MM-huishoudsysteem

Zo en dan gaan we nu lekker de verjaardag van onze dochter vieren die zondag 11 wordt. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!