Weekblog 17: Over de lentecapsule, haarzeep en babyspullen

Wat een week. Zoontjelief een dubbele oorontsteking die maar niet overging en ook ik lag met koorts in bed. Maar goed, we zijn weer goed uitgerust dus we kunnen er weer tegenaan. Ik ben ook vast begonnen met de verjaardagsplanning van onze dochter die bijna (11!!) wordt. Ze was een half jaar toen ik begon met minimaliseren. Wist je dat ik een verjaardagsplanner op mijn website heb staan? Handig om over te nemen in je huishoudboek, zo vergeet je niets en heb je alles op tijd af. Hoe was jullie week?

Lente capsule garderobe

Velen van jullie vragen me steeds naar mijn lente-capsule, maar eerlijk is eerlijk, ik heb deze nog niet echt gemaakt. Dat komt ook een beetje door het nog steeds koude weer. Wel heb ik al een aantal winteritems omgeruild voor wat kleur. Want daar ben ik altijd wel van in het voorjaar. Ik hoef eigenlijk niets nieuws aan te schaffen behalve dan misschien een mooie lentejurk. Ik heb mijn oog op één van de jurken van het prachtige duurzame Nederlandse merk Marjolein Elisabeth. Wat vinden jullie? Blauw of bloemen?

Haarzeep

Ik vroeg jullie deze week naar jullie ervaringen over haarzeep (shampoobars). Jullie reageerden massaal! En als je nog geen reactie hebt achtergelaten, dan kun je dat alsnog doen via mijn Instagram of Facebook. Ik ga turven en er een top 10 van maken in een blog mét jullie reacties erbij natuurlijk.

Waarom is loslaten van babyspullen zo moeilijk?

Nieuw deze week was de blog over het loslaten van babyspullen. Ik vroeg jullie ernaar op mijn socials en de reacties waren nuchter tot erg emotioneel. Zo zie je maar weer wat spullen en de emoties die we er zelf aan vast plakken met een mens kunnen doen.

Leestip voor deze week: Tien tips om snel en fris en fruitig je dag te starten

De weekblog komt iedere zaterdagochtend online. Wil je graag alle nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Laat dan hiernaast je mailadres achter. En lees je dit op je telefoon? Dan kun je dat bijna helemaal onderaan de pagina doen.

Wil je graag leren om te minimaliseren? Dan zijn deze twee e-books zeker iets voor jou:

Heb je liever een online cursus?

Online cursus Minimaliseren – Ruim je leven op en creëer meer tijd, ruimte en vrijheid voor je dromen en doelen in 7 weken. (Nu van € 366 voor € 87. )

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

One thought to “Weekblog 17: Over de lentecapsule, haarzeep en babyspullen”

Laat hier je reactie achter!