Weekblog 16: Over hooikoorts, het resetspel, kindertraktaties en meer…

Yes, de weekblog is weer terug van weggeweest. Hoe gaat het met jullie? Ik heb momenteel weer erg last van hooikoorts. Vervelend hoor! Wie nog tips heeft, ik hoor ze graag!

Het resetspel

Deze week hebben we het resetspel gedaan. Deze was te volgen via mijn Facebookpagina en mijn Instagram. En wat was het leuk! Zoveel van jullie hebben meegedaan en vragen zelfs om een deel 2. Dus dat gaan we zeker nog doen. Het resetspel kun je uiteraard ten alle tijde nog doen want alle opdrachten blijven online staan.

Kindertrakties

Ik wil graag een nieuwe blog gaan schrijven over kindertraktaties. Want ik hoor vaak van ouders dat ze niet blij zijn met al het plastic dat met de traktatie mee naar huis komt. En toch wordt het nog massaal gedaan. Stoor jij je er aan? En hoe doe jij dat met een traktatie? Met of zonder cadeautje? En is het gezond? Heb je er uren werk van of houd je het simpel? Ik hoor graag je mening!

Slaapkamergeluk

cover ebook slaapkamergeluk

Verder wilde ik nog even mijn e-book ‘slaapkamergeluk’ onder de aandacht brengen. Want ik schrijf al jaren over spullen en minimaliseren. En geregeld kom ik mensen tegen die geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Hun huizen én hoofden zijn veel te vol. De slaapkamer is de perfecte plek om te beginnen. Het is ook een fijne plek om rust te creëren. Je hebt daar immers niet veel spullen nodig. Maar hoe doe je dat? In het e-book ‘Slaapkamergeluk’ neem ik je stap voor stap mee naar jouw ideale slaapkamer. Of deze nu bomvol met spullen ligt óf je gewoon toe bent om je slaapkamer eens fijn aan te pakken. Klik hier voor meer info.

Leestip voor deze week: De lente-checklijst voor in en om het huis

De weekblog komt iedere zaterdagochtend online. Wil je graag alle nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Laat dan hiernaast je mailadres achter. En lees je dit op je telefoon? Dan kun je dat bijna helemaal onderaan de pagina doen.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

One thought to “Weekblog 16: Over hooikoorts, het resetspel, kindertraktaties en meer…”

  1. Ik heb twee kinderen (bijna 7 en net 3 jaar), ik geef vanaf begin geen speelgoedjes bij en ik gebruik geen uitdeelzakjes van plastic. Bij afscheid van de oudste bij de kdv hebben we een uitdeelboekjes met een koekje gedaan. Altijd bij elke traktatie probeer ik een gezonde variant kiezen, zo ver het kan (in corona tijd alles moest in verpakking zitten). Dit jaar bij mijn jongste hebben we met bananen getrakteerd. In het verleden hebben wij met knijpfruit/ kleine kindertoetjes (danontjes), verpakte wafels. Als verpakking gebruik ik papierzakjes of karton. Zelf maak ik een feestje van, ik vind dat knutselen gewoon leuk. Als wij een kinderfeestje hebben, na de afloop geven we ook niets mee naar huis.

Laat hier je reactie achter!