TinyFindy.nl; minder huis, meer leven.

Ken je Marjolein Jonker nog? Marjolein woont in een ‘Tiny House’. Eerder interviewde ik haar over haar mini-woning. Je kunt het hier terug lezen. Steeds meer mensen volgen haar voorbeeld. Tiny Houses zijn booming! 

Minder huis, meer leven is het motto. Als jij graag ook in een Tiny House wilt gaan wonen, waar ga je dan op zoek naar zo’n mooi knus huisje, en een leuk stukje grond waar je mag wonen? Marjolein heeft samen met Marcel van Mierlo wat handigs bedacht. Een nieuw platform; TinyFindy.nl.

Op TinyFindy.nl kunnen bedrijven en eigenaren van Tiny Houses die bestemd zijn voor primaire bewoning, hun huisjes te huur of te koop aanbieden. Daarnaast kunnen eigenaren van gronden die geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden voor Tiny Houses, deze aanbieden op de website.

Wanneer je op zoek bent naar een Tiny House of een stukje grond voor je Tiny House, kun je een zoekactie uitvoeren op TinyFindy. Je kunt lekker rondneuzen op de kaart, in de blog of op het forum en je kunt zelfs een alert instellen zodat je een berichtje in je mailbox krijgt wanneer er een nieuw aanbod wordt geplaatst in jouw regio. Zoeken is gratis, aanbod plaatsen kost een tiny beetje geld wat moet helpen de kosten voor het platform te dekken. Marjolein Jonker: ‘Het is onze intentie dat TinyFindy de Tiny House beweging verder helpt groeien, en dat het concept niet overgenomen wordt door partijen met overwegend commerciële motieven’. TinyFindy richt zich dan ook op Tiny Housing voor primaire bewoning, niet op recreatie. ‘Voor kleine recreatiewoningen bestaan al websites genoeg, TinyFindy is er voor mensen die bewust klein en betaalbaar willen wonen’.

 

 

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

One thought to “TinyFindy.nl; minder huis, meer leven.”

Laat hier je reactie achter!