Nooit te weinig tijd voor een liedje

Ik kreeg via mijn Facebookpagina een liedje toegestuurd van Tamar Lewis. Ik was gelijk onder de indruk. Wat een prachtige stem heeft ze en wat is het een bijzonder liedje met een mooie boodschap! Wat vinden jullie?

 

Tamar: “Er is veel te weinig ruimte voor dit alles op de vloer en geen tijd om er bij stil te staan.. maar er is nooit te weinig tijd voor een liedje”. Past heel mooi bij Moeders Minimalisme, toch? Ik wil alleen maar tijd en ruimte voor dat wat echt belangrijk is en dat zijn inderdaad geen dingen. In het liedje zing ik wat ik echt vind, maar het helpt me ook te vinden wat ik zing, als je begrijpt wat ik bedoel. Want wat kan het toch een chaos zijn in huis én in mijn hoofd.

Van mezelf ben ik een opgeruimd persoon. Op een rustige en opgeruimde plek voel ik me het beste. Geen dingen die me afleiden van datgene waar ik mijn aandacht op wil richten. Dat is ook zo als ik muziek maak. Ik ben dus niet zo’n muzikant die overal losse teksten of instrumenten heeft rondslingeren tijdens het muziek schrijven, niet een stereotype kunstenaar. Ik word dus ook serieus blij en bijna hyper als ik bijvoorbeeld de 29 minimaliseeropdrachten lees op de blog van Dieuwke. Fijn dat zij al wat ideeën heeft, dat scheelt mij weer ruimte in mijn hoofd. ;-)”

 

 

Kijk hier voor Tamar haar website en klik hier om bovenstaand liedje te kopen via Itunes.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Nooit te weinig tijd voor een liedje”

Laat hier je reactie achter!