Een natuurlijke moisturiser (met winactie!)

mulondon-marigold-frankincense-myrrh-moisturiser-6Als dag- en nachtcreme gebruik ik meestal wat kokosolie waar ik wat vitamine E-olie in heb gedaan en een paar druppen Lavendelolie van Doterra. Bevalt prima. Maar toen kreeg ik van De Beautydrogist deze creme ow sorry, moisturiser (ik kreeg het bijna niet uitgesproken) toegestuurd. En eerlijk is eerlijk, ik ben verkocht.

Wat zit er dan in deze natuurlijke moisturiser?

Kokosboter! Ah, vandaar dat hij zo goed bevalt! Maar niet alleen kokosboter. Er zit tevens sheaboter, calendula, jojoba-olie, blauwe kamille, wierook en mirre in. Deze moisturiser is speciaal voor de  rode, geïrriteerde, zeer droge en rijpere huid. Maar ook geschikt voor andere huidtypes die behoefte hebben aan extra zorg en voedingsstoffen. (Er zijn trouwens 5 soorten, elk voor een ander huidtype)

Waarom is deze creme moisturiser dan zo goed voor je huid?

Calendula, kamille & mirre helpen bij het herstellen van een geïrriteerd en ontstoken huid en zorgen voor een gezonde gloed op de huid.
Goudsbloem of calendula, wordt traditioneel gebruikt voor zijn ontstekingremmende, pijnstillende (salicylzuur) eigenschappen en de genezende effecten op de huid.
Wierook bevordert de regeneratie van de huid en wordt vaak gebruikt in anti-rimpel cremes.
Mirre staat bekend om de samentrekkende en rustgevende werking.
Biologische rozemarijn is een sterk antioxidant en heeft antiseptische eigenschappen.
Shea Butter verlicht effectief de symptomen van een droge en gevoelige huid, eczeem en psoriasis. Het is natuurlijk hydraterend en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid.
Jojoba olie verhoogt de algehele gezondheid van de huid, in het bijzonder de elasticiteit en versterkt de opperhuid.
Kokosboter helpt om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en houdt het bindweefsel sterk en soepel.

Hoe gebruik je de moisturiser?

Je hoeft er maar weinig van te gebruiken. En je kunt het als dag- én nachtcreme gebruiken voor je gezicht. Maar je kunt het ook gebruiken voor je handen en droge gebieden van je lichaam. Bij voorkeur de crème direct na een bad of douche aanbrengen op een schone vochtige huid.

Hoe natuurlijk is de moisturiser?

De moisturiser wordt met de hand gemaakt in Londen. De creme is biologisch gecertificeerd en vrij van onnodige toevoegingen: conserveringsmiddelen, emulgatoren, minerale oliën en kunstmatige geuren of kleuren.
En natuurlijk wordt de creme NIET getest op dieren en is het vrij van dierlijke ingrediënten en 100% veganistisch.
Keurmerken: Cruelty Free (PETA), Leaping Bunny, UK Vegan Society, Soil Association, 1% for the Planet, Certified B Corporation.

Oh ja en het heeft een stuk of wat prijzen gewonnen. En ik lieg niet, de creme smeert echt heerlijk! 😀

EN IK MAG VAN DE BEAUTYDROGIST 5 POTJES WEGGEVEN! Joehoeee!!

Welke van onderstaande drie soorten van MuLondon zou jij willen proberen?
Laat een reactie achter! Ik maak dinsdag de vijf winnaars bekend.

 1. Marigold, Frankincense & Myrrh Moisturiser (Award winning, super geconcentreerde huidherstellende en kalmerende moisturizer. Geschikt voor de zeer droge, geïrriteerde en rijpere huid.)
 2. White Chocolate Truffle Moisturiser (gezichtscreme zonder water. Award winning, super geconcentreerd. Geschikt voor de doffe, droge huid.)
 3. Rose, Rosehip & Rosemary Moisturiser (100% biologische moisturizer met roos otto olie, rozenbottel extract en rozemarijn. Romige balsem vol voedingsstoffen voor de rijpere huid.)

win-moisturiser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaars zijn: Anneke, Elisa, Alexis, Lisette en Wiepkje! Gefeliciteerd!!!

 

Heb je een taalfout gezien in deze blog? Meld het me!

63 thoughts to “Een natuurlijke moisturiser (met winactie!)”

 1. Ik ben een meelezer hier en zou heel graag de Rose, Rosehip & Rosemary Moisturiser willen winnen!
  Nu ik ouder word, vind ik de verzorging van mijn huid steeds belangrijker.
  Ik ga duimen! 😉

 2. Oeh dat klinkt goed! ben altijd op zoek naar goede ‘crème’s’ dus de variant voor zeer droge en geïrriteerde huid is zeer welkom! (marigold mirre & Frankincense – jaja, de wierookolie is een wondermiddel!)

 3. Superactie! Met mijn droge en geïrriteerde huid ga ik toch echt voor de moisturiser Marigold, Frankinsence en Myrrh! Klinkt heerlijk!

 4. Ik zou heel graag nummer 3 willen proberen. Tot nu toe gebruik ik vitamine e crème en kokosolie. Maar ik zou heel graag iets specifiek voor de rijpere huid proberen.

 5. Wat een heerlijkheid! Die White Chocolate Truffle Moisturiser zou mijn droge huid zeker goed doen. Alleen al van de ingrediëntenlijst word ik gelukkig 🙂

 6. Ik zou graag nummer twee willen winnen. Ik werk in het ziekenhuis daar is wordt mijn huid niet heel blij van. Mischien met deze moisturizer ( ik wilde toch crème typen) wordt mijn huid weer blij

 7. Ik ben nog steeds zoekende naar goede matuurlijke huidverzorging. Ik zou de
  Marigold heel graag willen proberen. En hopelijk bevalt die dan zo goed dat ik niks anders meer wil

 8. Wat een geweldig toeval. Gebruik al jaren niks meer aan gezichtsverzorging, geloof een.gevolg.van het moederschap. Nu deze week zei mijn zoontje dat mijn wang ruw is (want heel droog) en dat ik creme moest opdoen 😉 #Marigold

 9. Wat een fijne actie!! Ik maak graag zelf zalf, maar een kans op een fijn kant en klaar smeerseltje laat ik niet aan mij voorbij gaan!! Nummer drie graag als ik een van de gelukkige ben!

 10. super leuk, ik zou graag 2 willen winnen. De white chocolate truffle moisturizer. Heel fijn dat die natuurlijk en vegan en dierproefvrij is. Voor mij heel belangrijk! 🙂

 11. De nummer 1….. tja net 40 geworden dan is je huis toch echt oud ! En sinds kort psoriasis en een zeer droge trekkende huid. Nog geen goede crème ( moisturiser ) kunnen vinden….nu maar

 12. Wat een mooie producten. Het lijkt me fantastisch om nr 2 te mogen winnen. Biologisch en dierproefvrij! Ook nog fairtrade?

 13. Ik zou graag nummer 3 willen proberen. Tot nu toe gebruik ik vitamine e crème en kokosolie, maar zou graag iets specifiek voor de rijpere huid willen proberen.

 14. Graag wil ik meedoen voor nummertje drie,klinkt goed dus moet hij ook wel goed zijn. En het voornaamste is dat het een natuurlijk product is…groetjes Ellen

 15. Oh leuk, de potjes zien er super uit, na de uitleg gelezen te hebben zou ik wel de Rose, Rosehip & Rosemary Moisturiser willen proberen. Momenteel vind ik niet echt een goeie dag- nachtcrème, echt een beetje aan het dolen op dat gebied, en het is nog eens zo leuk dat je het ook als handcrème kan gebruiken. Wie heeft er nu niet graag een multifunctionele pot moisturiser.

 16. Witte chocolade met truffel… mmmmm! Staat er op het etiket ook vermeld hoeveel calorieën erin zitten Ik kan wel wat glimmende appelwangetjes gebruiken!

 17. Ik waag ook graag een kansje voor moisturiser nummer 1! Lijkt me heerlijk. Heb al lange tijd last van een rode huid maar wil in het kader van minimaliseren op make up liever geen foundation meer gebruiken. Zou fantastisch zijn als dat met deze moisturiser lukt!

 18. Ik heb een zeer droge en geïrriteerde huid en ben echt op zoek naar een goed en natuurlijk product voor mijn huid. Heb nu ook rocacea en daar een creme voor gekregen van de dokter, maar ik hoop met goede natuurlijke producten snel van dat droge trekkerige gevoel af te zijn.

  1. Gefeliciteerd! Je bent één van de winnaars van de natuurlijke moisturiser. Geef je me snel je adresgegevens door? Dan komt deze heerlijke creme snel naar je toe! (en wie weet staat George dan ook wel voor je deur…)

 19. Ik zou heel graag Nr. 1 willen winnen, de marigold Moisturiser omdat ik bijna de moed heb opgegeven nog een crème te vinden die bij mijn probleemhuid past. Nadat ik het bovenstaande stukje heb gelezen krijg ik weer hoop! Wat zou ik er blij mee zijn!

 20. Nummer 3; Rose, Rosehip & Rosemary lijkt me heerlijk om uit te proberen! Even een verwenmomentje voor mezelf! Lijkt me een fijne ‘moisturizer’! Ook dat alles zo natuurlijk is daar kan ik altijd zo enorm van genieten!

 21. Ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Wat zou het fijn zijn als de Marigold, nr. 1, mijn huid wat tot rust kan brengen. Ik probeer al zo weinig mogelijk ‘rommel’ op mijn huid te smeren. Ik zou deze graag proberen in de hoop dat de rest definitief de deur uit kan!

 22. Ooh dit klinkt heeeeerlijk voor mijn huid ik zou heel graag de White Chocolate Truffle Moisturiser willen proberen. Mijn huid kan wel wat glow gebruiken!

 23. Als minimaliseer-nieuweling die de smaak te pakken heeft, kijk ik nu langzaam ook naar schoonmaak en gezichtsproducten. Maar vind het zó lastig om het juiste spul te vinden. Het is vaak wat duurder, dus dan is op aanraden (of gratis) natuurlijk errug fijn! Ik ben heeeeel erg benieuwd naar nummer 1 Marigold. Eens kijken of ik daar ook te smaak te pakken krijg 😉

 24. Tsja de magic 50 ook reeds gepasseerd , ik ga voor de Marigold, Frankincense & Myrrh Moisturiser ,
  Mijn huid kan wel wat herstellende krachten gebruiken -;)

 25. Wat een verleidelijk product om uit te willen proberen! De Rose-variant lijkt het beste bij mijn huid te passen. Ik ben benieuwd!

 26. De marigold.
  Sinds kort al regelmatig op deze site te vinden!
  Wat een Eyeopeners!
  En nu op zoek naar een goede maar vooral finne crème voor mijn lastige eczeem huid.

 27. Heel benieuwd naar nummer 2! Ik wil al een tijdje overschakelen op meer natuurlijke producten en sowieso kan mijn huid wel een oppepper gebruiken na alle slapeloze nachten met een zieke peuter. 🙂

 28. Voor mijn droge, en op de wangen vaak rode en geïrriteerde huid zou ik graag de Marigold, Frankincense & Myrrh Moisturiser proberen. Ik gebruik nu zelf ook altijd kokosolie want van vrij veel andere merken (met parabenen, parfum etc.) wordt de irritatie alleen maar heviger. Hopelijk zou dit mijn rode wangen ten goede kunnen komen!

 29. Wauw dat klinkt goed zeg, ik zou heel graag nr. 3 willen proberen, ben op zoek naar een goede crème, en heel benieuwd of dit een kanshebber is!

 30. Leuke actie Dieuwke! Ik heb even op de site van de Beautydrogist gekeken en ik zou de mulondon rose rosehip rosemary moisturiser wel uit willen proberen 🙂

 31. Producten spreken me erg aan, dus laat ik voor het eerst van mijn leven eens een reactie geven om te zeggen dat nummer 3 me wel echt heerlijk lijkt

Geef een reactie