Mijn minimalisme: mijn minimale zomergarderobe

Minimalisme is voor iedereen anders. In de rubriek ‘Mijn minimalisme’ laten lezers een klein stukje minimalisme uit hun leven zien. 

Dit keer een stukje minimalisme van Christiane over haar minimale zomergarderobe.

 

mijn minimalisme-zomergarderobe

 

 

Christiane: “Ik draag graag zwart. Alleen zwart. Ik draag graag jurkjes. Alleen jurkjes. Per seizoen heb ik er ongeveer 7. En die combineer ik met vestjes. Ook zwart. Lingerie, panty’s, maillots. Ook allemaal zwart. Ik vind het een fijne kleur en het staat me goed.

Die zeven stukken per seizoen heb ik een paar jaar. Eerst vanwege financiële beperkingen. Maar nu vind ik het prima zo. Heb niet veel nodig en met 7 stuks kom ik prima voor de dag.”

 

Wil jij ook een minimale zomergarderobe? Kijk dan hier voor tips.

 

Ook meedoen aan ‘Mijn minimalisme’? Stuur me een foto met bijhorende tekst!

 

 

 

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees

One thought to “Mijn minimalisme: mijn minimale zomergarderobe”

  1. Nou nee, ik heb jaren veel gekocht en weinig weggegooid, dus ik heb erg veel kleren. De laatste 8 jaar bijna niks gekocht maar kan nog jaren vooruit met wat ik nog heb. Ik hou erg van afwisseling, zwart en kleur en ook mode zegt me niks. Ik heb dingen die ik soms heel lang niet draag en dan weer opnieuw ontdek. De realiteit is wel dat ik sommige dingen heel veel, en anderen bijna nooit draag, geeft niks want ik heb er de ruimte voor om het op te bergen en vind de keuze die ik heb echt geweldig. Sommige dingen heb ik al 15 jaar en vervelen nog steeds niet.
    De rest van mijn leven leef ik sober en minimalistisch maar schoenen en kleding niet zo zeer. 😉

Laat hier je reactie achter!