Je tas en auto opruimen (Flylady’s daily focus)

In Flyladyland heb je iedere dag een andere taak. En zo mag je van de Flylady op vrijdag je tas en je auto opruimen.

Nu heb je misschien geen auto of misschien geen tas die je dagelijks gebruikt. Nou gefeliciteerd! Dat scheelt je weer opruimen. 😉

Zelf heb ik een rugtas die ik bijna dagelijks gebruik voor o.a. naar mijn werk. Een hele mooie overigens ;), bekijk hem hier.

En aangezien op vrijdag mijn weekend begint vind ik het een prima dag om mijn tas even te legen en alleen terug te leggen wat er in hoort. Soms vind ik bonnetjes, zakdoekjes, verloren voedselwaren enz. Het duurt nog geen 5 minuten en zo is mijn hele tas weer ready voor een nieuwe werkweek.

We hebben ook een auto, maar die gebruikt mijn man vooral, en aangezien hij erg netjes is (ook in de auto), bemoei ik me daar niet mee. Maar als je wel een auto dagelijks gebruikt en je er wellicht ook kinderen in vervoert, kan het een slimme zet zijn om één keer in de week je auto even door te gaan. Afval weg, kruimeldief er doorheen, eventueel je auto even poetsen en je auto is weer klaar voor een nieuwe week.

Bekijk hier alle weektaken van het Flyladysysteem. (Art. Binnenkort online)

 

P.s. Wil jij graag meer lezen over de Flylady? Je kunt hier het boek en hier het e-book ‘Sink Reflections’ bestellen.

 

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!