Ik heb gevoeld

Ik heb gevoeld hoe de eenvoud

het diepste van mijn verlangen

heeft aangeraakt, heeft ontwaakt,

het maakte me bewust.

 

Ik heb gevoeld hoe het minimale

mij uit de chaos heeft geholpen

mijn leven kon verrijken

en mij terugbracht naar de rust.

 

Dieuwke van der Meer

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

One thought to “Ik heb gevoeld”

  1. Mooie woorden! Ik hoop dit met de tijd ook te mogen ervaren. Wij zijn net verhuisd en we hebben echt te veel spullen terwijl ik dacht dat we al zoveel hadden opgeruimd. Het minimaliseren gaat helaas niet zo heel snel omdat wij ook een klein mannetje van 1 jaar hebben rondlopen vandaar dat ik hoop dat ik met de tijd het ook mag ervaren. Want ik heb persoonlijk veel behoefte aan rust en eenvoud, merk ik telkens meer. Ik ben dan ook blij dat ik deze site heb ontdekt! Dankje wel voor je inspiratie.

Laat hier je reactie achter!