Poëzieposter: Levensdoel

Ik vind het al van jongs af aan heerlijk om te schrijven en te dichten. Toch duurde het best lang voordat ik er achter kwam wat ik wilde in het leven. Ik dacht veel te moeilijk. Totdat iemand me erop wees dat ik ook iets met tekst kon doen. Toen viel het kwartje. Het was zo logisch! En ik kan het iedereen aanraden. Doe iets wat je leuk vindt en stort je ziel en zaligheid daarin. Dan komt het helemaal goed!

Door op onderstaande blauwe knop te klikken krijg je deze poeziëposter voor maar 99 cent in je mailbox. Je kunt dit gedicht dan zelf uitprinten op A4 papier om bijvoorbeeld in een mooi lijstje te doen.

Ander formaat ‘Levensdoel’

Wil je het gedicht liever als .jpg om af te drukken als foto bij bijvoorbeeld de Hema , IXXI of CanvasWinkel.nl? Of wil je het misschien liever op een ander formaat? Stuur mij dan even in berichtje. Alles is mogelijk.

Tip!

In deze wissellijst voor kindertekeningen, kun je ook de gedichten doen. Deze lijst kun je gemakkelijk openklappen en zo de inhoud wisselen. De lijst is voor A4 papier.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me! Zoek je me ook gezellig op Instagram op voor handige tips over minimaliseren en huishouden? -> dieuwke_moedersminimalisme Het kan zijn dat deze blog affiliatelinks of betaalde links bevat.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten?

Meld je dan nu aan! (afmelden kan altijd en ik beloof: geen spam!)

Voeg je bij 1.173 andere abonnees