De focus van april 2022

Het is april, zouden we mooi weer krijgen? Het kan alle kanten op. We hebben in ieder geval de paasdagen dat de boel een beetje op kan fleuren. Ik geef je hierbij een aantal suggesties mee waar jij je deze maand op zou kunnen focussen. Veel plezier!

Paasdagen-planning

In april hebben we natuurlijk de paasdagen. (17 en 18 april) Wat je ook gelooft of hoe je ook in het leven staat, het Pasen is een feest om even bewust bij stil te staan samen met je gezin. Hoe wil je het vieren? Wat wil je gaan doen? Gebruik deze checklijst en om volledig voorbereid zijn op de paasdagen. En voorbereiden kan natuurlijk ook samen met je kinderen. Maak er iets gezelligs van, want dat is iets wat ze zich later zeker zullen herinneren.

Print hier gratis de checklijst uit of schrijf hem over in je huishoudboek. En niets móet natuurlijk, doe alleen de punten die je aanspreken. Heel veel plezier!

Tafeldekken

gedekte tafel

Hoe leuk is het om rond de paasdagen je tafel net wat mooier te dekken als anders? Ook voor de kinderen een waar feestje! Met een paar simpele tips maak je het al heel bijzonder en stijlvol.

Ik heb een paar tips voor je opgeschreven die je niet alleen met Pasen maar bij iedere gelegenheid kunt gebruiken.

Lees hier een aantal leuke tips voor een mooi gedekte tafel.

Capsule garderobe voor de lente

lente capsule garderobe

Het is weer lente en hoe fijn is het dan om ook even kritisch naar je kleding te kijken? Ik heb voor mezelf een capsule garderobe gemaakt die ik al met veel plezier draag. Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn 10 kledingstukken voor de lente.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!