De 10 meest gelezen artikels van 2016

2016 was voor mijn weer een productief jaar wat mijn website MoedersMinimalisme betreft. Ik heb weer genoten. Ik heb genoten van het schrijven maar ook van alle reacties die ik van jullie krijg. Elk jaar ben ik weer nieuwsgierig wat de tien best gelezen artikels waren van het afgelopen jaar.

Een aantal artikels staan al voor het tweede jaar in de top 10. Zoals de minimale kinderkledinglijst, de tien tips voor het minimaliseren van speelgoed en een blog over het minimaliseren van schoonmaakmiddelen. Maar er staan uiteraard ook weer nieuwe artikels in de top tien. Zoals de tips voor het minimaliseren van je ondergoed! Hier vind je de top tien van 2016.

 

De 10 meest gelezen artikels van 2016

 

  1. 10 dingen om nu weg te gooien uit je keuken

  2. Te veel knuffels

  3. De minimale kinderkledinglijst (winter)

  4. 10 tips voor het minimaliseren van speelgoed

  5. De minimale garderobe; de 10 grootste voordelen

  6. 10 dingen om nu weg te gooien uit je badkamer

  7. Hoeveel kleding heeft een kind nodig?

  8. De minimale kledinglijst voor de zomer

  9. Minimaliseer je ondergoed

  10. Schoonmaakmiddelen minimaliseren

 

 

>>> Bekijk hier de top 10 van 2015.

Heb je een taalfout of een niet werkende link gezien in deze blog? Meld het me!

Laat hier je reactie achter!